Ponedeljak 17.09.2018.
12:10
Tanjug, Vestionline

Šćekić: Večiti derbi u podsvesti, ali prvo duel sa Radom

partizan.rs
Srećan u Humskoj: Aleksandar Šćekić

- Derbi jeste u podsvesti, posebno što će to biti moj prvi, pred domaćom publikom, ali do njega imamo još jednu važnu prepreku - ekipu Rada. Sa svima se odlicno slažem, a šef i saigrači su mi pomogli da se brže adaptiram. Pritisak postoji svakodnevno, jer navijači su navikli na pehare i titule, a mio ćemo učiniti sve da tako i bude - rekao je Šćekić za sajt kluba.

Fudbaler koji je u Humsku stigao iz turskog Genčerbirligija istakao je da ostaje žal zbog izostanka plasmana u Ligu Evrope, ali da se ekipa sada okreće domaćoj sceni gde se prioriteti znaju.

- Osvajanje oba pehara, Kup i domaće prvenstvo. U Partizanu su takvi ciljevi uvek prioritet i ništa ispod toga se ne priznaje, pa je logično što je pritisak veći u nastavku šampionata. Idemo utakmicu po utakmicu i da skupljamo bodove - kazao je Šćekić. 

Crnogorski fudbaler dodao je i da je zadovoljan igrom reprezentacije u Ligi nacija protiv Rumunije (0:0) i Litvanije (2:0).

- Budući da smo igrali bez tri-četri standardna igrača. Uvek može bolje, ali svoje partije protiv Rumunije gde sam bio starter, a potom i protiv Litvanije, gde sam ušao, mogu oceniti kao dobre - zaključio je Šćekić.

Partizan će dočekati Rad u sredu od 17 sati, dok je 158. večiti derbi protiv Crvene zvezde zakazan za nedelju od 19 sati.

2024 © - Vesti online