Nedelja 16.09.2018.
22:15
Vestionline, Tanjug

Mirković: Tajkun koalicija bi da ponovo pljačka građane

Arhiva
 

On ukazuje da osim političke mržnje prema Aleksandru Vučiću, crtanja meta na glavama svih koji ne misle kao oni i uvreda koje svakodnevno izgovaraju nemaju ni trunku programa koji nude Srbiji i koji bi nešto učinio za građane, a ne samo za njih, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS Beograda. 

- Politika upropašćavanja naše privrede, svih naših vitalnih resursa i politika koja je dovela da u

vreme vlasti Ðilasa, Jeremića i DS-a imamo gotovo 27 odsto nezaposlenih, dok su se oni enormno bogatili, jedina je slika Srbije koju bi želeli da vrate, i da ponovo budu gospodari života i smrti u našoj zemlji - naveo je Mirković. 

Mirković je ukazao da je PKB jedno od preduzeća koja su doživela svu pogubnu politiku Ðilasa i Jeremića, u kome je Ðilas postavljajući svoje marionete za direktore pokušao da razori pomenuto preduzeće i omogući Miškoviću, sa kojim je sarađivao u mnogim medijskim i privredim projektima, da ga što jeftinije kupi.

- Naime, na čelo PKB-a Ðilas je postavio izvesnog Mandića, koji je pre toga čak deset godina bio direktor u kompaniji Delta Miroslava Miškovića, i koji je za samo dve godine PKB kreditima zadužio za 25,6 miliona evra i koji je po nalogu Ðilasa i Demokratske stranke sistemski uništavao kombinat - naveo je Mirković.

On ocenjuje da je DS ostala zabeležena kao stranka koja je uništila i Beograd i Srbiju, a sada zajedno sa Ðilasom, Jeremićem i Obradovićem pokušava da se vrati na vlast kako bi ponovo pljačkali građane.

- Uveren sam da građani Srbije mogu dobro da procene ko je radio u njihovom interesu i ko ispravlja sve greške, lopovluke i mahinacije koje je lopovsko-tajkunski savez napravio - istakao je Mirković.

2024 © - Vesti online