Nedelja 16.09.2018.
16:53
Vestionline

Bjelica se "izvukao" - haos u Minesoti, Batler razmatra budućnost

twitter.com/volves
Džimi Batler, razmišlja o odlasku

Batler ima još jednu godinu ugovora sa Minesotom, ali je vidno nezadovoljan u ekipi, pre svega zbog lošeg odnosa sa mladim Karl-Entonijem Taunsom.

Džimi i njegov agent Berni Li će se sastati sa Timbervulvsima i trenerom ekipe Tomom Tibodoom kako bi razgovarali od Batlerovoj budućnosti u ekipi.

Ukoliko ne dođu do rešenja, moguće je da će doći do rastanka između iskusnog beka i ekipe, s obzirom da mu sledećeg leta ističe ugovor i Minesota bi u tom slučaju ostala bez ičega, a ukoliko bi ga trejdovali ove godine dobili bi barem nešto.

Batler i Tibodo su sarađivali u Čikago Bulsima i odnos između njih je uvek bio jako dobar, a to je bio i jedan od glavnih razloga zašto je Džimi prihvatio trejd u Minesotu.

Ipak, nešto se promenilo u Minesoti, a dodatno je "podgrejao vatru" bivši igrač Džamal Kroford, koji je izjavio da u toj ekipi jednostavno ne vlada dobra atmosfera.

Podsećamo, srpski košarkaš je do ovog leta nastupao za Timbervulvse, ali je napustio ekipu i kasnije potpisao ugovor sa Sakramento Kingisma.

2024 © - Vesti online