Nedelja 16.09.2018.
16:23
Vestionline, b92.net

"Nadam se da će strelci protiv Radnika dati bar gol i protiv Napolija"

twitter.com/crvenazvezdafk
Nikola Stoiljković, strelac protiv Radnika

Stojiljković, koji je svoj gol postigao posle Marina, Boaćija, Kafua i Čaušića, zadovoljan je velikom pobedom, ali fokusiran na narednog protivnika.

- Ubedljiv trijumf, verovatno za mnoge očekivan, ali ne sme da nas zavara jer nam predstoji veoma težak duel već u utorak. Pobeda nad Radnikom značajna je za samopouzdanje. Raspucali smo se i ostali na liderskoj poziciji u prvenstvu, ali nas očekuje veoma važan meč sa Napolijem. Drago mi je što smo pobedom nagradili publiku - rekao je Stojiljković.

Pogotke su, osim njega, postigla još četiri fudbalera angažovana u letnjem prelaznom roku, a Nikola se nada da novajlije neće stati.

- Drago mi je jer su novajlije strelci. To je dokaz da su se svi odlično uklopili, radujem se zbog toga i nadam se da će strelci protiv Radnika postići bar po jedan gol i protiv Napolija.

Stojiljković je zbog povrede propustio duel sa Salcburgom u Austriji, pa je pogodak u meču sa Radnikom vratio osmeh na lice golgetera.

- Imao sam problema sa povredama što je normalno u profesionalnom fudbalu kad nemate kontinuitet. Hvala Bogu sad sam zdrav i jedino što mi je potrebno jesu samopouzdanje i golovi, potom će sve doći na svoje. Žao mi je što zbog problema sa prednjom ložom nisam bio sa saigračima u Salcburgu. Slavio sam plasman u grupnu fazu pomešanih emocija. Bo sam srećan zbog uspeha, ali tužan što nisam uz saigrače u tom trenutku - prisetio se Stojiljković.

Crveno-beli u utorak od 21.00 igraju sa Napolijem na "Marakani" u prvom kolu LŠ.

2024 © - Vesti online