Subota 15.09.2018.
20:33
Vestionline

Minimalna pobeda Napolija i navijački gnev prema predsedniku kluba

EPA/Cesare Abbate
Pogled na poluprazne tribine stadiona u Napulju

Napoli, koji dolazi na "Marakanu" u utorak (21 čas), dugo se mučio da probije Fiorentinin bedem, u kojem je bio i Nikola Milenković. Pravovremeno dodavanje Poljaka Milika i beg Insinjea urodili su plodom u 79. minutu.

Napoli je igrao u sastavu: Karnezis (Grčka), Hisaj (Albanija), Maksimović (Srbija), Kulibali (Senegal), Mario Rui (Portugalija), Alan (Brazil), Hamšik (Slovačka), Zjelinski (Poljska), Kaljehon 8Španija), Insinje (Italija), Mertens (Belgija). Od 57. minuta umesto Mertensa Ančeloti je na teren poslao Milika, od 70. umesto Kaljehona Alžirca Unasa, a u 82. umesto jedinog strelca - Hrvata Roga.

Utakmica je odigrana pred samo 15.000 gledalaca na San Paolu. Mnogi su je bojkotovali ogorčeni zato što je cena karte poskupela za oko 20 evra. One najvatrenije pristalice su meč četvrtog kola italijanskog prvenstva posvetile predsedniku Napolija Aureliju de Laurentisu, smatrajući ga odgovornim što im je zabio nož u leđa. Bilo je na tribinama zajedljivih transparenata na njegov račun, ali i pogrdnih povika. 

EPA/Cesare Abbate
Milenković i belgijski napadač u redovima Napolija Mertens
2024 © - Vesti online