Subota 15.09.2018.
18:05
Vestionline

Partizan jedan gol, Proleter neiskorišćeni penal i dve prečke

partizan.rs
Jedini strelac na meču Gomes u duelu s igračem Proletera

 

Proleter - Partizan 0:1 (0:1)

0:1 Gomes u 13.

Proleter: Vesić, Tanasin, Andrejević, Lambulić, Ćuković, Plavšić, Bukorac, Čović, Mićić (od 51. Krasić), Čolović (od 79. Stamenić), Mirosavljev (od 68. Vujaklija). Trener: Radojičić.

Partizan: Stojković, Vulićević, Valijente, Marković, N.G. Miletić, Šćekić, Pantić (od 90. Smiljanić), Kosović, Janković (od 68. Nikolić), Gomes (od 79. Zdjelar), Zakarić. Trener: Mirković.

Osim pogotka Partizanovog Portugalca u prvom poluvremenu ništa nije bilo vredno pažnje, ali se igra rasplamsala u nastavku. Novosadski tim je ušao u drugo plouvreme motivisano. 

U 64. minutu posle greške odbrane "crno-belih" dosuđen je penal za domaćina. Partizanov golman Stojković je procenio gde će Mirosavljev da šutira i odbranio je udarac. Već posle dva minuta Mirosavljev je mogao da se iskupi, ali je iz izgledne situacije s pet metara šutirao visoko preko prečke.

U nastavku prečka se dva puta uzdrmala iznad Stojkovićeve glave. U 71. minutu pogodio ju je Lambulić, a u 75. Bukorac.

U samom finišu meča Pantić je mogao da skrati Partizanove muke. Imali su "crno-beli" protivnapad "tri na jedan", ali je mladi igrač šutirao pravo u golmana Vesića.

2024 © - Vesti online