Četvrtak 29.07.2010.
19:38
Tanjug

Pritvor i rešenje za istragu šestorici narkodilera



Reč je o Danetu Glušici (32), Marku Miloševiću (33), Zoranu Arsiću (40), Aleksandru Miljkoviću zvanom Sale ludak (31), Ediju Mulaliću, zvanom Edo bombaš (31) i Aleksandru Stojiljkoviću (22), - "organizovanoj grupi za koju se sumnja da se bavila krijumčarenjem droge iz Bugarske i Kosova i Metohije koju su preprodavali na području Pomoravlja i Srbije".


Oni su uhapšeni u nastavku akcije "Morava" i na teret im se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a do privođenja istražnom sudiji bili su u policijskom pritvoru (zadržavanju).


Prema saopštenju PU, u akciji hapšenja, kod njih je "zaplenjeno oko kilogram heroina kao i više skupocenih putničkih vozila i motocikala".


Policija sumnja da su organizatori krijumčarenja i preprodaje Aleksandar Kevac, koji je uhapšen 11. jula, i Bojan Ilić (27), koji je u bekstvu i za kojim je raspisana poternica.


Kevac i Ilić, sumnjaju u policiji, heroin su nabavljali u Bugarskoj i Kosovu i Metohiji, a prodaju na teritoriji Pomoravlja i Srbije organizovali su Glušica, Milošević, Mulalić, Miljković, Asić i Stojiljković.

2024 © - Vesti online