Sreda 12.09.2018.
05:00
Z. Mirković - Vesti

Opasni i kao gosti

Z. Mirković
 

Trener Branko Cvetković uspeo je za kratko vreme da uigra ekipu, koja još mora da poradi na fizičkoj spremnosti. Prvi gol za Srbiju pao je u 31. minuti, kada se u listu strelaca upisao Ivan Milosavljević.

Na kraju prvog poluvremena, arbitar je dosudio jedanaesterac za Srbiju, koji je sigurno realizovao Zoran Marinkov. Samo četiri minute posle nastavka Ivan Milosavljević ponovo se upisao u listu strelaca i time "dojkrajčio" rivala, da bi tačku stavio Saša Đokić u 82. minutu.

Ovom pobedom Srbija Beč najavljuje da ni poraz u prvom meču nove sezone ne može da ugrozi realizaciju cilj - ulazak u viši rang.

SRBIJA BE: Milovanović, Zečević, Filipović, Trailović, Đokić, Ristić (Kostić), Milosavljević (Matić), Krstić, Marinkov, Mrkonjić, Radisavljević (Mitrović).
"Rezervisti" Srbije izgubili su protiv HSV sa 4:1 (3:1), a jedini gol za naš tim postigao je Nikola Tanasijević u 25. minutu.

Borac po starom

Fudbaleri Borca u novoj sezoni, u poslednjoj ligi FS Beč, 2. Klasi B, u prvom meču pretrpeli su visok poraz protiv Inzersdorfer Jugend SC sa 7:1 (2:0). Naš tim koji je ispao iz Oberlige, to jest dve iznad aktuelne u koju su po sopstvenoj želji "pali", nije imao velike šanse protiv domaćina.
BORAC BE: Oder, Vlajić (Smijić), Lazičić, Rosić, Bošković, Dimitrijević (S. Lazarević), Đukić, Vučetić, A. i J. Džanić, G. Lazarević.

Prvo slavlje Vijene 2016.

Fudbaleri Vijena 2016 ostvarili su prvu pobedu u novom rangu, 1. Klasi B, u drugoj prvenstvenoj utakmici protiv SC Kopten sa 2:1 (0:0). Za razliku od prvog meča u drugoj rundi naš tim je bio kompletniji, ali se vidi da još nedostaje zajednička igra. Prvo poluvreme proteklo je bez golova uz više šansi našeg tima. Ipak, u nastavku Vijena ulazi bolje u duel i za to biva nagrađeno golom Lazara Mikića u 49. minutu. Međutim, samo 11 minuta kasnije Kopti uspevaju da izjednače. Kada se pomislilo da će se bodovi podeliti, Mikić postiže svoj drugi pogodak u 89. minutu i time obezbeđuje Vijeni važna tri boda za ostvarenje u borbi ulazak u viši rang.
VIJENA 2016: Janković, Milošević, Đurđević, Lukić, Ranković, D. i A. Mitrović, Milenković (Savić), Nikolić (Antonijević), Mikić, Stefanović.
"Rezervisti" Vijene 2016. su bili ubojitije i porazile su SC Kopten sa 5:1 (1:0). Golove su postigli Predrag Janković tri, Vladan Milenković i Boris Stojanović.

2024 © - Vesti online