Utorak 11.09.2018.
15:08
D. N. Petrović - Vesti

Starica smaknuta zbog 400 evra!?

pixabay
Foto: Ilustracija

Telo bespomoćne starice pronašao je suprug Isidor ispred katuna na obroncima planine Giljeva na koju su, zajedno sa sinom, došli kako bi izveli stoku na ispašu i pokosili imanje. Suprug i sin su zatekli ispreturan katun iz kojeg im je nestalo oko 400 evra, ali i pištolj i puška.

Policija obavlja opsežnu istragu, ali nepristupačan teren i nevreme otežavaju pronalazak bilo kakvih dokaza ili tragova. Veštačenjem će biti utvrđeno da li je Miladija ubijena iz oružja koje je nestalo iz katuna.

Njen suprug i sin su saslušani, a policija ne isključuje ni jednu jedinu mogućnost, odnosno da su nesrećnu staricu ubili šverceri koje je primetila na putu ka Crnoj Gori ili da je možda neko od članova porodice umešan u zločin.

- Zašto bi neko na tako brutalan način ubio bespomoćnu staricu? Priča se da im je ukraden novac, ali isto tako kažu i da je u katunu ostalo oko 1.500 evra. Možda je Miladija zatekla pljačkaše koji su u panici pucali na nju kako ih ne bi otkrila - pitaju se meštani ovog sela udaljenog 40 kilometara od Sjenice.

2024 © - Vesti online