Utorak 11.09.2018.
08:45
Vestionline, Tanjug

"Oliver nikada nije tražio zaštitu"

A. Čukić
Oliver Ivanović ubijen je 16. januara

"O situaciji na terenu je govorio javno, svima, i to svi znaju. Borio se iskreno i srčano za ono u šta je verovao! Ali zaštitu, obezbeđenje nikada nije ni od koga tražio! Da bar jeste, možda bi danas bio živ", napisala je ona na Fejsbuku.

Milena Ivanović je tako reagovala na izjavu advokata Aleksandra Ivanovića, Oliverovog bratanca, koji je pre nekoliko dana napisao kako je izgledao jedan od njegovih susreta sa stricem, navodi B92.net.

Beogradski advokat Aleksandar Ivanović opisao je svoj susret u Beogradu sa stricem Oliverom Ivanovićem nešto pre nego što je lider Građanske inicijative SDP ubijen 16. januara ove godine.

Ivanović je rekao da se sa stricem sastao u jednom kafiću kod beogradskog Hrama Svetog Save, a kako je preneo B92.net oni su se sreli nakon sastanka u BIA, gde je Oliver Ivanović otišao da traži zaštitu.

Ivanović je naveo da je strica pitao zašto to radi, jer "zna i sam da neće biti nikakvog efekta".

"Znam. Prijavio sam svima, u Beogradu, Prištini i strancima. Neću da kažu "nismo znali" ako se nešto desi. Svi sve znaju", naveo je stričeve reči advokat Aleksandar Ivanović.

2024 © - Vesti online