Utorak 11.09.2018.
12:30
E. V.

Devica, prva cepidlaka zodijaka

natupedia.com
 

One ne znaju da zabušavaju. Ili rade ili ne rade ništa. Veoma su marljive, odgovorne i precizne. Uvek daju svoj maksimum. Nije im stalo do pohvala i priznanja, već im je važno da same budu zadovoljne postignutim. Veoma su kritične prema sebi i prema drugima, pa im je nekad nemoguće udovoljiti. Za njih važi nepisano pravilo da su im domovi čisti poput apoteka.

Device su suzdržane i povučene, a u društvu nikad ne vode glavnu reč. Obično posmatraju sa strane, a tek nakon što dobro procene situaciju, uključuju se u razgovor i tek tada do izražaja dolazi njihova inteligencija i smisao za humor. kaže se da onaj ko ume da otopi led oko srca device biće neizmerno srećan u ljubavi. Pripadnicima ovog znaka treba mnogo vremena da se opuste i pokažu svoja prava osećanja.

Devica nikad prva ne izjavljuje ljubav. Iako ponekad ne zna da iskaže osećanja rečima, pokazaće ih sitnim gestaovima. Ljudi rođeni u ovom znaku znaju da budu naporni partneri samo zato što stalno kritikuju svoju polovinu. Ipak, ukoliko ih partner prihvati takvima kakve jesu Devica će se pokazati kao idealni životni saputnik.

Stomak slaba tačka

Po nekom nepisanom pravilu devica često zadržava osećanja tuge u sebi. Zato često ima problema sa stomakom. On joj je bolna tačka. Kako je često pesimistična i zabrinuta, neretko ima želudačne smetnje, gastritis ili čir na želucu. Ume da ih muči anksioznost i imaju izražen strah od bolesti. Zato mnoge Device redovno vežbaju i zdravo se hrane.

2024 © - Vesti online