Nedelja 09.09.2018.
11:29
Vestionline

Vojo Ubiparip posle Sarajlija potpisao za Tuzla siti

twittter.com/lech
Vojo Ubiparip, u dresu Leha iz Poznanja

Jedan od najboljih fudbalera Željezničara u prošloj sezoni Vojo Ubiparip vratio se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Proteklih meseci Ubiparip (30) je intenzivno tragao za inostranim angažmanom, pominjao se odlazak u Kinu, međutim iskusni napadač je na kraju završio završio u redovima Tuzla Sitija.

Ubiparip je juče u prostorijama novog premijerligaša stavio paraf na dvoipogodišnji ugovor, a nakon što je celi posao uspešno završen, istakao je kako veruje da će opravdati očekivanja i pomoći Tuzlacima u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

- Stigao sam u Tuzlu pre dva dna. Drago mi je što se posao konačno finalizirao. Sada je na meni da dam sve od sebe, da govorim na terenu i na kraju da napravimo što bolji rezultat. Sve u svemu, verujem da će ovo biti uspešna epizoda - rekao je Ubiparip po potpisivanju ugovora.

U dosadašnjoj karijeri Ubiparip je pored Željezničara igrao još za Vojvodinu, Borac, Spartak, Novi Pazar, Leh, Gornik Lehnu, Vašaš. Odmah po potpisivanju ugovora Ubiparip je zajedno sa ostalim igračima otutovao na Zlatibor gde će se spremati tokom reprezentativne pauze.

2024 © - Vesti online