Četvrtak 29.07.2010.
22:15
Press rs

Anabela: Želim treće dete!

Pop pevačica Anabela Bukva i njen dečko maneken Mladen Radulović već mesec dana borave na Crnogorskom primorju u društvu njenih ćerki Lune i Nine! Atraktivna pevačica, koja je pre tri dana objavila prvi samostalni album, za Press kaže da uživa u vezi sa manekenom i demantuje glasine da je trudna, ali priznaje da žarko želi da se treći put ostvari u ulozi majke!

"Mnogi misle da sam trudna, jer sam se ugojila ali, nažalost, nisam u drugom stanju. Mada, budući da sam srećna, volela bih da rodim i treće dete", poručuje Anabela i dodaje:


"Mladen je prvenstveno moj najbolji drug, a zatim i partner. Razumemo se u svemu. On je divan i veoma brižan! Juče je otišao nakratko do Beograda i već mi nedostaje. Želela sam da se Mladen i ja venčamo ovog leta, ali to nije bilo izvodljivo zbog brojnih obaveza, pa smo odložili venčanje. U svakom slučaju, naša svadba će biti romantična, na nekom egzotičnom mestu, u društvu malog broja ljudi. Ne želimo da od venčanja pravimo spektakl", kaže Anabela.

Pevačica kaže da vreme između nastupa provodi na privatnim plažama i na bazenu.

"Nikada nisam isticala da živim u luksuzu, jer živim jedan normalan život. Veoma vredno radim, a moji nastupi u Crnoj Gori su posećeni. Zar je luksuz odsesti u lepom apartmanu i ići na večere sa dečkom?! Slobodno vreme provodimo na privatnim plažama ili na bazenu hotela, čiji je vlasnik moja dobra prijateljica. Tu možemo da se opustimo i sačuvamo privatnost. Kada uveče ne nastupam, Mladen i ja idemo na romantične večere, uživamo u najraznovrsnijim sirevima i dobrim vinima. Zbog toga sam se i ugojila, a više i nisam tako mlada da bih mogla lako da smršam", kroz osmeh kaže pevačica.
 

Anabela se osvrnula i na izjavu bivšeg muža Gagija Đoganija da ona i Mladen plasiraju priče u medijima da on živi u bedi, dok se oni provode u luksuzu.

"Gagi je otac moje dece i nikada nisam pomislila, a kamoli izgovorila da on živi u bedi, niti isticala da ja živim u luksuzu. Ne znam zašto je to izjavio i ubeđena sam da ne misli tako. Nina i Luna će sada biti sa njim i, što se mene tiče, nas dvoje nemamo nikakav problem u komunikaciji", kaže pevačica.
 

2024 © - Vesti online