Četvrtak 06.09.2018.
22:35
Svet.rs, Vestionline

Iako je majka ne podržava, Stanija je spremna za ulazak u "Zadrugu 2"

- Nakon pobede u "Farmi 6" rekla sam da više nikada neću ući u rijaliti i da je to za mene prošlost. Međutim, nisam znala tada da će napraviti imperiju "Zadruga" - iskreno je priznala Stanija razlog svog učešća.

- Dobila sam poziv od "Pinka"” i mogu da kažem da je to za mene veliki izazov. Moj život od odlaska u Ameriku se potpuno promenio jer sam živela jednim povučenim životom koji nije imao nikakve veze sa javnošću. Volim sebe da demantujem i da se prepustim novim izazovima, a ovo je jedan test za dokazivanje. Izazov i igra koju treba ispratiti do kraja - u dahu je otkrila Stanija, a piše “Puls”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see you

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) дана 26. 2018. у 11:54 PDT

Takođe je otkrila i da postoji mogućnost da se zaljubi u "Zadruzi".

- Potajno se plašim, to mi je jedino slaba tačka. Kada uđem u zatovren prostor, postajem zaljubljive prirode. To je jedino ono što me muči. Psihički sam jaka, izuzetno sigurna u sebe, zrelija sam. Bukvalno idem ka prvom mestu i pobedi, ali za ljubav važi ono nikad ne reci nikad - otkrila je Dobrojevićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... @fashionnova Photo by @denisastefan_

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) дана 2. 2018. у 9:59 PDT

S druge strane, podršku za ulazak u rijaliti nije dobila od majke Slavice i brata Sanija.

- Moja porodica nije srećna što ulazim, nemam njihovu podršku, ali razumeju da sam željna izazova - istakla je Stanija, i dodala da će joj faliti zdrav način života tokom boravka u vili.

2024 © - Vesti online