Četvrtak 06.09.2018.
19:07
Tanjug, Vestionline

Krstajić: O nefudbalskim temama posle utakmica

MN Press
Mladen Krstajić: Uz maksimalnu ozbiljnost i disciplinu želimo da dođemo do rezultata 

- Potrebno je da se koncentiršemo na utakmicu, atmosfera u ekipi je odlična, to je život, moramo da se nosimo sa tim, to su uobičajene stvari u javnom poslu. Dosta smo pričali o nefudbalskim stvarima, kojih je bilo dosta, možda sa, možda bez razloga. Treba da se okrenemo onome što nas očekuje, a to su utakmice sa Litvanijom i Rumunijom - rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Viljnusu.

I zamenik kapitena Nemanja Matić je prokomentarisao situaciju sa Milivojevićem i Matijom Nastasićem, pogotovo jer je bio u sličnoj situaciji dok je selektor bio Siniša Mihajlović.

- Kada se ove utakmice završe, otvoren sam za sve teme - rekao je Matić.

Krstajić je o utakmici rekao da očekuje težak meč jer je prvi, dodao je da zna tim i da veruje u pobedu.

- Uvek gledam prvu utakmicu, nikad dve unapred. Verujem u ovu ekipu i kvalitet ovih momaka - istakao je Krstajić uz konstataciju da nije razmišljao da li bi bio zadovoljan sa četiri boda iz dva meča.

On je istakao i da je ekipa svesna uloge favorita.

- Poštujemo sve protivnike, znamo svoj kvalitet i uz maksimalnu ozbiljnost i disciplinu želimo da dođemo do rezultata - zaključio je Krstajić.

Matić dodaje da je normalno što je Srbija favorit u grupi.

- To je normalno što nas ljudi gledaju kao favorite jer smo jedina selekcija koja je bila u Rusiji. To je prirodno i pokušaćemo da opravdamo tu ulogu - poručio je Matić.

Utakmica između Litvanije i Srbije igra se sutra od 20:45 sati u Viljnusu.

2024 © - Vesti online