Stigla oprema od 5.800 evra

Fond Nj. K. V. Princeza Katarina
Princeza Katarina sa donatorom Milovanom Ristićem i osobljem bolnice

Princeza Katarina Karađorđević isporučila je medicinsku opremu u vrednosti od 5.800 evra 

- Veoma mi je drago što smo ovde u bolnici "Sveti Sava" i što možemo ponovo da pomognemo.

Tokom prethodnih godina ovde smo isporučili EKG aparat, sistem za monitoring i ambulantno vozilo, a takođe smo i renovirali Odeljenje za moždani udar. Ovog puta imamo veoma vredne pacijent monitore i aparate za merenje krvnog pritiska. Na ovome hvala humanom gospodinu Ristiću koji nije zaboravio na potrebe naših bolnica i one kojima je pomoć potrebna. Sigurna sam da će ova medicinska oprema biti veoma značajna lekarima ovde i da će olakšati negu pacijenata. Veoma sam zahvalna gospodinu Ristiću i mojoj Fondaciji na ovoj pomoći. Takođe moram da kažem da sam veoma ponosna na svoju Fondaciju jer smo samo u ovoj godini isporučili pomoć vrednosti veće od dva miliona evra. Moj suprug Aleksandar i ja ćemo nastaviti da pomažemo našim bolnicama koliko god možemo - rekla je princeza Katarina.

Celokupno medicinsko osoblje Specijalne bolnice "Sveti Sava" zahvalilo je princezi Katarini i plemenitom donatoru Milovanu Ristiću na neprocenjivoj pomoći.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online