Sreda 05.09.2018.
15:35
Vestionline, Tanjug

Prijović: Verujem da su navijači uz nas

MN Press
Naši reprezentativci Prijović, Krstičić, Rodić i Matić između treninga u Staroj Pazovi

Srpski fudbalski reprezentativci Aleksandar Prijović i Uroš Spajić poručili su da su motivisani da naprave povoljan rezultat na početku Lige nacija protiv Litvanije u petak u Viljnusu i Rumunije u utorak na Partizanovom stadionu

- Srećan sam što sam došao da igram za moju reprezentaciju, moju naciju. Svi smo motivisani da ostvarimo dobar start, zabeležimo pobede u obe utakmice i budemo prvi u grupi, što nam je cilj - rekao je Prijović novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Napadač PAOK-a uveren je da će novi igrači brzo da se uklope u nacionalni tim.

- I ja sam se brzo uklopio, pomogli su mi saigrači maksimalno. Tako će biti i sada. Važno je da svi zajedno učinimo sve kako bismo ostvarili dobre rezultate - rekao je Prijović, dodajući da je duel sa Crnom Gorom derbi, a da su Rumuni po kvalitetu slični njima.

Prijović se nada da će navijači dati veliku podršku na startu Lige nacija, jer posle Litvanije srpski fudbaleri dočekuju Rumuniju na stadionu Partizana.

- Prvo gledamo Litvaniju, ali nadam se da će biti dosta navijača koji će biti uz svoju reprezentaciju. Imali smo fantastičnu podršku protiv Gruzije, ambijent je bio fenomenalan. I sada želimo što punije tribine, a na nama je da budemo na visini zadatka.

Priznao je i da očekuje da igra, ali da je, kao i svi, u službi ekipe i reprezentacije.

- Važno je da budem spreman, a ukoliko budem imao minutažu, na meni je da je iskoristim.

Defanzivac Uroš Spajić ističe da su ambicije velike u Ligi nacija.

- Na papiru smo favoriti i želimo da ostvarimo dobre rezultate. Zašto ne bismo pobedili svaki meč u grupi? Treba dobro da se spremimo, ne bojimo se nikoga i na terenu ćemo pokazati ko je bolji - kaže Spajić.

On nije želeo da komentariše spisak igrača govoreći da to nije njegov posao, ali je konstatovao da su svi u reprezntaciji kvalitetni i niko slučajno nije dobio poziv.

O Litvaniji kaže da je nezgodna i "tvrda", ali da je Srbija favorit kao i protiv Rumunije.

MN Press
Dok čekamo da sunce ogreje i naš fudbalski tim: Dušan Tadić i Filip Kostić




 

2024 © - Vesti online