Utorak 04.09.2018.
18:50
b92.net, Vestionline

Soul diva nije ostavila testament: Kako će podeliti 80 miliona?

EPA/ Aude Guerrucci/ Pool
Areta Frenklin preminula je u 76. godini

To piše Asosiejted pres i navodi da ju je advokat ubeđivao da to uradi pre smrti, ali da ona jednostavno to nije učinila. Bogatstvo bi trebalo da podele sinovi starosti od 48 do 63 godine - Klarens, Edvard, Kekalf i Ted. 

Iako nije ostavila testament, kraljica soula je zato ostavila čitavu listu stvari koje treba uraditi i predati Poreskoj službi, advokatima, ali i članovima porodice, kako bi se procenilo njeno bogatstvo, na osnovu čega bi moglo da se podeli naslednicima. Za ovaj proces trebaće, procenjuje se godine. 

- Nikad mi nije rekla da neće to da uradi. Čini se da samo nije stigla, odnosno imala vremana za to - rekao je njen advokat Don Vilson, prenosi Thehollywoodunlocked.com. 

Zbog toga će, prema zakonu u Mičigenu, svi njeni sinovi dobiti jednake delove svega što je posedovala. Međutim, mnogi strahuju da podela njene imovine neće baš proći glatko. Nije u pitanju samo podela novca, već i nekretnina, ali prava nad pesmama koje je napisala. 

Naime, već na sahrani su njenim sinovima javili ljudi koji su počeli da im nude "svoju pomoć i usluge".

Zbog toga se njima obratio jedan od Aretinih dugogodišnjih prijatelja koji im je poručio da se sete ko je od prijatelja i članova porodice bio uz njih poslednjih godina.

2024 © - Vesti online