Utorak 04.09.2018.
18:00
A. V. - Vesti - Foto: A. V - Vesti

Pomoć iz Nemačke: Da malo predahnu od nevolja

A.V - Vesti

Zbog zatvaranja firmi u kojima su radili, Vesna i Goran proglašeni su tehnološkim viškom i dovedeni su na rub materijalne egzistencije i straha da jednog dana neće imati ni za hleb svojoj deci.

Od Opštine su dobili kuću na korišćenje i tako se spasli mnogih nevolja, pa i mogućih bolesti koje su im pretile u vlažnom kolektivnom smeštaju. Nažalost, njihovim nevoljama nije kraj zbog nove odluke Centra za socijalni rad, a to je da će smeštaj uskoro morati da plaćaju. Dodavši da sledi i novi početak školske godine, Golubovići su se našli na novom ispitu, a rešenja ni na vidiku.

Ipak, anonimni donator iz Nemačke dirnut je teškom sudbinom ove porodice, pa je redakciji "Vesti" uputio donaciju od 1.000 evra kako bi im pomogao u njihovoj svakodnevnoj borbi za golu egzistenciju.

O poseti porodici Golubović i uručenju ovog vrednog dara zahvaljujući kome će bar malo moći da predahnu, moći ćete da čitate u nekom od narednih brojeva.
A.V.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online