Sreda 05.09.2018.
06:30
b92.net

Neko je najnoviji telefon iz Googlea slučajno ostavio u taksiju (FOTO)

Google, prema svemu sudeći, teško nove telefone drži u tajnosti. Njihov najnovijih uređaj Pixel 3 XL tako je na Internetu procurio toliko puta da trenutno doslovno drži rekord po broju neslužbenih slika. Ovome najviše na ruku idu pretprodukcijski uređaji koji se trenutno testiraju na terenu. 

Primera radi, jedan od pomenutih telefona završio je na poslednjem sedištu jednog taksija, a Internet zajednici ga je putem Android Policea predstavio njegov anonimni vozač. 

Srećnik koji koristi pseudonim Anonoymous Alligator pronašao je telefon u taksiju nakon što je obavio vožnju nekoliko putnika. Navodno, mislio je na trenutak da je neko zaboravio prošlogodišnji Pixel 2 XL, ali ispostavilo se da je reč o nešto novijem uređaju - Pixel 3 XL-u. 

Uređaj je na sebi imao nekoliko nalepnica za identifikaciju koje je autor fotografija odlučio da prekrije. Alligator je uređaj vratio vlasniku svega par minuta nakon što ga je uslikao. 

Situacije poput ove su, inače, vrlo česta pojava sa Pixelom 3 XL, ali one ne smanjuju samu vrednost i zanimljivost uređaja. Uostalom, možda je ova situacija samo gerila marketing kojim Google privlači ljude da pogledaju službenu prezentaciju uređaja predviđenu za oktobar ove godine.

2020 © - Vesti online