Nedelja 02.09.2018.
19:42
mondo.rs, Vestionline

Kad mogu žene, što ne mogu oni?! (VIDEO)

youtube.com/Good Morning Britain
Voditelji jutarnjeg programa

Navikli smo da žene viđamo u kratkim majičicama koje im otkrivaju stomak, a dvojica britanskih voditelja odlučili su da i sami probaju takve modele, namenjene muškarcima.

U emisiji Good Morning Britain, glumac i prezenrer Džo Svoš i Aleks Beresford su hrabro izašli u belim topićima. Pozirajući za kamere u kratkim majicama, njih dvojica su pokazali svoje mišiće, a sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, i pošteno nasmejali gledaoce, koji su komentarisali da im je "ovo popravilo dan".

ASOS je inače ove nedelje privukao pažnju tako što je na rasprodaju stavio muške topiće, uporedivši ih sa ženskim sportskim brushalterima.

- Veoma mi je prijatno u svojoj koži, pokušao sam da ubedim Aleksa, ali nije se dao - našalio se Džo, koji je zatim pozirao, dok se u pozadini čula pesma Sexy and I know it.

- Pokušali smo da ubedimo Aleksa da u ovome radi vremensku prognozu, ali je previše stidljiv - dodao je.  

U tom trenutku, kamera je prikazala Aleksa koji stidljivo sedi za stolom u istom tom topiću, koji je zatim ustao da pokaže mišiće. Dok su koleginice u pozadini zviždale, Aleks se našalio da je to "zlostavljanje uživo".

I tako su njih dvojica na kraju zajedno u topićima vodili vremensku prognozu, a gledaoci su bili prilično oduševljeni – ne majicama, već njihovim humorom i načinom na koji su im popravili dan.

2024 © - Vesti online