Subota 01.09.2018.
16:28
Vestionline

Murinjo citirao filozofa, pa poručio da je jedan od najboljih

EPA/MIKE NELSON
Žoze Murinjo, trener Junajteda

Murinjo poslednjih par godina na meti kritičara, ali se to posebno izražava ove sezone s obzirom na loše rezlutate, ali pre svega igru, njegove ekipe.

Portugalac je izjavio da je jedini trener koji je titule osvajao u Španiji, Italiji i Engleskoj i da mu je drugo mesto prošle sezone sa Junajtedom jedan od najvećih uspeha u karijeri.

Murinjo je na pitanje da li će ostati jedan od najboljih na svetu ako ne osvoji titulu sa Junajtedom odgvoroio je potvrdno, a zatim izjavio:

- Da li ste ikada čitali nemačkog filozofa Hegela? On je rekao: "Istina je u celini i tamo uvek nađete istinu".

Bivši trener Real Madrida, Intera i Porta upitao je novinare zašto ostale trenere ne opterećuju pitanjima kojima "bombarduju" njega.

- Zašto to sve ne pitate menadžera koji je završio treći u Premijer ligi? Ili onog ko je bio četvrti ili peti? Pre dve godine imali smo fantastičnu sezonu osvojivši Ligu Evrope. Osvojili smo je jer je to bio naš nivo i mi smo sada poslednji engleski tim koji je osvojio neko evropsko takmičenje - dodao je Murinjo.

"Crveni đavoli" u četvrtom kolu Premijer lige gostuju Barnliju gde će pokušati da poprave utisak posle debakla protiv Totenhema na Old Trafordu.

2024 © - Vesti online