Nedelja 02.09.2018.
02:30
Mondo.rs, Vestionline

Da li ste mu prioritet ili samo opcija

pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Javlja se samo uveče

Budimo realni - ako vam se muškarac javlja samo i isključivo uveče, sasvim je izvesno da ne želi iskreni emotivni razgovor, već nešto drugo.Žao nam je, ali ako vas on kontaktira isključivo uveče, vrlo je verovatno da želi samo da vas odvuče u krevet.  

2. Ne spavate jedno kod drugog

Ako ipak nasednete na njegove večernje pozive i završite u njegovom krevetu, a on vas odmah nakon toga ljubazno pita da li da vam pozove taksi ili "zdimi" od vas čim ste obavili "posao", očito je da ne želi romantičnu vezu.

3. Samo vi se trudite

Ukoliko mu se zaista dopadate, potrudiće se da vam to stavi do znanja. Slaće vam poruke, zvaće vas, pozvaće vas na sastanak... Ako ne radi ništa od toga i ni na koji način se ne trudi oko vas, vreme je da nađete nekoga ko će vas ceniti.

4. Kaže da nije spreman za vezu

Kad čujete fraze "nisam spreman za vezu", "ne tražim ništa ozbiljno", "ne želim da se zaljubiš u

mene", bežite glavom bez obzira jer on ne pokušava time da bude sladak i da ostavi utisak uplašenog momka kojeg vi treba da "popravite". To znači da STVARNO ne traži vezu niti bilo šta ozbiljno i ništa to ne može da promeni.

5. Nema kontakta očima niti dodirivanja

Kada je muškarac zaljubljen u vas, gledaće u vas, tražiće kontakt očima i koristiće svaku priliku da vas dodirne. Ako između vas može da "stane slon" kad ste zajedno i gotovo da uopšte ne gleda u vas, definitivno nije zainteresovan.

6. Ne odgovara vam na poruke i pozive

OK, svima se desi da nekad u trenutku ne mogu da se jave na telefon. Ali, ako vam se on nikada ne javlja i ne odgovara na bilo šta što mu pošaljete, izbrišite njegov broj telefona i krenite dalje. Ne, nije mu upao telefon u WC šolju, jednostavno mu nije stalo do vas!

7. Ne znate ništa o njegovim prijateljima

Niste upoznali baš nijednog njegovog prijatelja? To može da bude znak da ga ne zanimate (ili barem ne na taj način) jer, ako ne želi da vas upozna sa prijateljima, vrlo je verovatno da vas samo iskorišćava. Nijedan muškarac ne želi da drži svoju devoju u tajnosti, ako mu je stalo do nje – naprotiv!

8. Nikada niste sami

Sa druge strane, ako vas dvoje nikada ne provodite vreme sami, već ste uvek u nekoj grupi, on verovatno ne gaji romantična osećanja prema vama. Mora da postoji balasn između vremena koje provodite vas dvoje sami i vremena koje provodite sa društvom.

9. Emocionalno je udaljen i ne sluša vas

Da li se dešava da ponavljate iznova i iznova neke stvari jer on nema pojma šta ste mu rekli? Muškarac koji je zaljubljen će da sluša i pamti o vašim urnebesnim situacijama, željama, snovima... Ako to ne radi, ne trudi se oko vas i definitivno niste u njegovim dugoročnim planovima.

10. Konstantno priča o drugim devojkama

Primećujete da uvek govori o toj koleginci i uvek ponavlja da je uradila nešto mnogo smešno? Pa, ako oseća da može da priča o gotovo svakoj drugoj devojci na svetu, verovatno nije zainteresovan za vas. Da jeste, govorio bi vam koliko ste VI zabavni, a ne koleginica ili neka druga devojka.

Ako sve ili nešto od ovog navedenog opisuje vaš odnos, ne očajavajte. Imajte dovoljno samopoštovanja da odete iz takve veze i verujte da ćete naći nekoga ko će umeti da vas ceni, poštuje i voli.

2019 © - Vesti online