Subota 01.09.2018.
10:48
Vestionline, mondo.rs

Betis pustio Brašanca, doveo Lo Selsa iz PSŽ

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Darko Brašanac, "opet" prekobrojan u Betisu

Darko Brašanac (26) je prve sezone u Betisu zabeležio 26 nastupa u prvenstvu i Kupu Španije, drugu sezonu proveo je na pozajmici u Leganesu, a u finišu aktuelnog prelaznog roka poslat je na još jedan privremeni angažman.

Nekadašnji "vezista" Partizana do leta će se za minute boriti u Alavesu, kome sudeći po prvim utakmicama, predstoji žestoka bitka za opstanak u Primeri.

Alaves je klub u kome se nisu naigrali Aleksandar Katai i Nenad Krstičić, ali to nije bilo kod aktuelnog trenera Abelarda Fernandeza, tokom 90-ih proslavljenog štopera Sporting Hihona, Barselone i španske reprezentacije.

Betis je za nastup u Ligi Evrope, gde je žreban u grupu sa Milanom, Olimpijakosom i Didelanžom, u petak angažovao zvučno pojačanje - reprezentativca Argentine Đovanija Lo Selsa (22), koji nije bio u planovima novog stratega Pari sen Žermena Tomasa Tuhela.

Lo Selso je takođe pozajmljen, uz opciju kupovine za 30 miliona evra sledećeg leta, ako Betis to bude želeo. Dakle, ugovorom nije predviđen obavezan otkup 2019.

2024 © - Vesti online