Ponedeljak 27.08.2018.
12:15
E. V.

Svako ima svoju amajliju

zastavki.com
Foto: Ilustracija

Ovan treba uz sebe da ima amajliju u obliku kornjače. Mitovi tvrde da je zemlju svojevremeno držao ovaj džinovski reptil, pa tako ona pripadnicima ovog znaka pruža stabilnost i pomaže da se osećaju sigurnije u donošenju odluka.

Bikovima je bosiljak biljka koja pruža spokoj i čiti sumnje iz njihovog uma. Veruje se da ona donosi sreću ljudima rođenim u ovom znaku.

Blizancima je najbolja amajlija u obliku sove. Ona pruža moć i mudrost, privlači pozitivnu energije, a odbija negativne misli.

Plavo oko ili mavi nazar je talisman za osobe rođene u znaku Raka. Plavo oko služi kao zaštitna barijera za loše uticaje i mračna osećanja.

Neretko Lavovi na ključevima ili oko vrata nose privezak u obliku Sunca. Zna se da ovaj znak crpe energiju s užarene zvezde i u najtežim trenucima u životu Sunce daruje Lavovima zdravlje i uspeh u poslu.

Talisman napravljen od breze donosi blagostanje Devicama. Pomaže im da razbistre um i usredsrede se na životne ciljeve.

Znalci na internetu navode da privezak u obiku dolara, evra ili funte pomaže ljudima rođenim u znaku Vage. Ima moć da negativno pretvori u pozitivno, štiti dom i porodicu od zavisti.

Zmija je zaštitnik Škorpija. Ova amajlija im pomaže da savladaju svaki izazov i pospešuje im ambicije.

Ključ je zaštitni znak Strelca. Ako ga nosi oko vrata, doneće mu sreću i pomoći da se oslobode stresa.

Žaba na minđušama ili privesku učiniće da osobe rođene u znaku Jarca imaju sreće u ljubavi, ali i na poslu.

Piramida je talisman Vodolija. Ona ih štiti od zavisti i ublažava nespretnost ovih osoba.

Riba je čuvar osoba rođenih u znaku Ribe. Privezak u ovom obliku donosi sreću, prosperitet i pomaže da ostvari svoje snove.

2024 © - Vesti online