Nedelja 26.08.2018.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Foto: Lična arhiva

Stipendija iz Sidneja Milici Đorđević

Foto: Lična arhiva
Šalje pozdrave: Milica Đorđević

Podsećanja radi, na svaka dva meseca, Rajka i Ljubo šalju 300 dolara za Milicu posredstvom naše sidnejske Redakcije. Izuzetka nema ni ovog meseca, jer je za Milicu, iz dalekog Sidneja, nedavno stigla i stipendija za septembar i oktobar.

Novac je odmah prosleđen na kućni prag Milice i njene majke Evice u Prizren kako ne bi brinule oko najosnovnijih stvari.

- Milica je završila šesti razred u Velikoj Hoči sa odličnim uspehom u šta se možete i sami uveriti na fotografijama koje vam šaljemo. Stipendija nam mnogo znači. Utrošićemo je uglavnom na garderobu pošto Milica raste, ali i hranu, otplatu dažbina, a ako bog da i za letovanje. Naravno i za početak nove školske godine. Dobročiniteljima se još jednom zahvaljujem od srca, jer nam kroz materijalno pružaju i moralnu podršku da bismo opstale, jer smo jedini Srbi u bližoj okolini. Naša borba traje skoro 20 godina, a to može da se izdrži jedino uz božju pomoć, a kroz nju i pomoć bližnjih, sestara i braće u Hristu, porodice Tarlać i Ljuba. Nadam se da je i Milica to svojim uspehom opravdala. Želimo im dobro zdravlje i dug život u Isusu Hristu, na mnogaja ljeta. Veliko hvala i "Vestima" koje su nas podržale u najtežim trenucima i bez kojih Milica i ja možda ne bismo bile sada ovde, na svom vekovnom ognjištu - poruka je majke Evice Đorđević dobročiniteljima koji ih ne zaboravljaju.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

 

 

2024 © - Vesti online