Petak 24.08.2018.
13:14
Tanjug

Milojević: Čukarički je prioritet, potom sledi Salcburg

A. Čukić
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević

- Dolazi nam ekipa koja je poslednjih godina pokazala da je u vrhu srpskog fudbala, koja ima visoke ciljeve i dobar tim u kontinuitetu. Pozvao bih navijače da pomognu igračima. Nismo navikli bez njih, a mi ćemo se spremiti da odigramo što bolju utakmicu. Očekujem da će obe ekipe pružiti dobru igru - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić". 

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda ima velike ambicije na sva tri fronta, posebno kada je reč o domaćoj tituli. Kako navodi, zbog toga u ovom trenutku niko ne misli na Salcburg i sigurno neće izvesti potpuno novi tim. 

- Čukarički je ekipa u mom srcu, bio sam dugo trener, moje dete je tamo igralo. Ne treba sumnjati u moje emocije i uvek ću biti neko ko će navijati za Čukarički. Prednost je što imaju kostur tima i nisu imali velike promene, sem odlaska Nikole Drinčića, to su sve igrači koji su izneli veliki teret prethodnog prvenstva. Dolazak iskusnog trenera Krunića je takođe pravi potez i nije slucajno što pokazuju dobre rezultate - istakao je Milojević. 

Kada je reč o igračkom kadru, Nemanja Milić trenira i konkuriše za tim, Lorenso Ebisilio i dalje je van stroja, dok će se o povredi kapitena Vujadina Savića više znati do kraja dana. Za Džonatana Kafua Milojević je rekao da svi znaju o kakvom igraču se radi. 

- Kafu je pokazao svoju klasu i cela javnost to zna. Drugačije je kad niste radili sa ekipom, on se kasnije priključio, vredan je momak, dobar, potrebno mu je samo malo vremena da se vrati u takmičarski ritam - zaključio je Milojević. 

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 20.30 časova na stadionu "Rajko Mitić". 

2024 © - Vesti online