Petak 24.08.2018.
11:49
Nikola Radenković, Sponzorisan tekst

Komplet slikovnica za manje od 1000 dinara

Promo
 

A kako uzrast raste tako ona postaje sve jača, ako se naravno u međuvremenu ne ispuni. Mada u današnje vreme digitalne revolucije kada deca sve manje vremena provode napolju igrajući se sa svojim vršnjacima, nije nimalo lako naći način da ih obradujete, a da to opet bude ne samo štetno po njih, već i edukativno i korisno. Zato na scenu stupaju knjige. Odnosno da budemo precizniji – slikovnice

Odrastanje u neko novo doba

Starije generacije će se sigurno setiti kako su bezbrižno provodili vreme kao deca, uživajući u mnogim igrama sa svojim drugarima koje su ih razvijale kako fizički tako i mentalno. Čini se kao da je odrastanje bilo zdravije i bezbednije, a prevashodno opuštenije i bezbrižnije, do pre neku deceniju. Danas, u eri mobilnih telefona, laptopova, tableta, pametnih satova i još kojekavih zezalica i naprava, nije nimalo lako za roditelja da pronađe zdravu razonodu za svoje najmlađe kao na primer knjige.

Dobro je poznato da pomenute elektronske spravice emituju različite talase i zračenja koja mogu biti izuzetno opasna ako su njima izložena deca.  A upravo su deca i najizloženija tim napravama. Zato se deci mora ozbiljno voditi pažnja i ograničiti korišćenje smartfonova, televizora i ostalih uređaja. Ako se malo više potrudite za vaše dete, ono će vam biti veoma zahvalno u budućnosti.

Promo
 

Podsticanje kreativnosti

Kao što je već ranije pomenuto, decu nije nimalo lako iznenaditi i obradovati zabavnom, a opet zdravom i edukativnom razonodom. Ali, zato je nova platforma za naručivanje knjiga Knjige na dlanu odlučila da se upravo maksimalno posveti roditeljima. Profesionalci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti marketinga i prodaje knjiga, shvatili su kako mogu najbolje pomoći roditeljima, odnosno njihovoj deci.

Tako što će ponuditi nešto što je veoma lepo i zanimljivo za decu, a opet će im pomoći u mentalnom razvoju, posebno se fokusirajući na kreativnost najmlađih. Tu kreativnost moramo brižno čuvati i pametno podsticati zato što je ona jedna od glavnih pokretača u životima svih nas, a upravo je u dečijem stadijumu najčistija i najpodložnija uticajima od spolja. U tom kritičnom periodu radnog detinjstva deca su najpovezanija sa svojom unutrašnjom kreativnošću koja im kasnije može odrediti i usmeriti sudbinu na pravi put.

Slikovnica u samo par klikova

Zato dragi roditelji, bake i deke, ujke i ujne, bate i seke, tetke i teče, stričevi i strine. Posetite pomenuti vebsajt za knjige i ne propustite izvanrednu ponudu koja uključuje komplet slikovnice za samo 900 dinara! A dodatna pogodnost jeste što knjigu možete naručiti i kupiti u samo nekoliko klikova preko svog računara ili mobilnog telefona, a ona će vam uredno biti dostavljena na kućnu adresu u najkraćem roku.

2024 © - Vesti online