Petak 24.08.2018.
11:13
espreso.rs , Vestionline

Lukasova bivša ulazi u Zadrugu 2?

Vesti
Aca Lukas

Produkcija televizije Pink ozbiljno je shvatila početak Zadruge 2, te svakodnevno obavlja razgovore sa potencijalnim učesnicima. Kako saznaje Blic, poziv za učešće u drugoj sezoni je dobila i Branislava Pašajlija, koja je javnosti postala poznata kao devojka pevača Ace Lukasa. 

- Kako se bliži septembar i početak rijalitija, svi su zainteresovani da čuju ko će sve ući u Zadrugu 2. Poziv je dobila i Branislava Pašajlija, Lukasova bivša devojka. Sa Pinka su pomislili da bi ona bila zanimljiva za šou jer je dosta pažnje privukla u javnosti kada je bila u vezi sa Lukasom. Branislava je atraktivna devojka i sigurno bi imala šta da pokaže u rijalitiju - kaže izvor Blica koji je upućen u celu priču i dodaje:

- Trenutno još uvek traju pregovori sa Branislavom i ona nije rekla svoju konačnu odluku, ali se producenti nadaju da će prihvatiti poziv. Ubeđeni su da će ona biti dobar rijaliti igrač i da će sve iznenaditi. Videćemo kako će se dalje stvari odvijati. Inače, svi veruju da će ova sezona biti gledanija od prve, jer stvarno svi pričaju o tome. Imanje koje je napravljeno je fenomenalno i gledaoci će se oduševiti kada vide kako izgleda ceo kompleks u Šimanovcima - kaže izvor.

Podsetimo, Željko Mitrović je izdvojio ozbiljne pare za izgradnju novog prostora za Zadrugu 2. Pored jezera, ostrva i novih zgrada koje su sagrađene, on se bavio i detaljima koji će krasiti prostor.

Nakon voznog parka oldtajmera, koje je Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao početak 20. veka, mlaznih odela, kao i flote luksuznih brodova kojima će raspolagati zadrugari, u Šimanovce je pristiglo i više od 300 skulptura, eksponata, vrednih reprodukcija, ali i pojedini originali različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta.

2024 © - Vesti online