Petak 24.08.2018.
09:46
Mondo.rs, Vestionline

Starleti se sveti bivši dečko?

Printscreen
Soraja Vučelić

Nakon što je starleta objavila da joj je ubijena mačka, priča dobija nastavak... Soraja Vučelić je u sredu na svom Instagram profilu objavila video sa svojom mačkom Lusi i potresnu poruku da joj je neko ubio kućnog ljubimca.

Sada domaći mediji pišu da je u pitanju bila osveta njenog bivšeg dečka kod kojeg su ostali starletini ljubimci - mačka i pas, nakon što je njoj zabranjen ulaz u Srbiju.

On je navodno bacio njenu mačku kroz prozor stana na četvrtom spratu da bi joj se osvetio zbog raskida, ali i njene navodne veze sa dizajnerom Filipom Plejnom, pišu "Alo" i "Informer".

- Plašim se za život mog psa. Nemam načina da ga zaštitim, ruke su  mi vezane, ali očekujem da će nadležne službe reagovati, zaštiti mi psa i kazniti onog ko mi je ubio mačku. Koliki monstrum mora da bude neko da ubije nedužnu životinju? Do koje granice ide ljudska mržnja? - rekla je Soraja, a juče je na svom Instagram profilu objavila da se očekuje razrešenje ovog slučaja:

- Očekujem da će se danas saznati koji monstrum je ubio mačku u stanu M.J. na Vračaru i nadam se da će spasiti mog psa iste sudbine, koji se takođe nalazi na toj adresi još uvek živ, nadam se.

2024 © - Vesti online