Četvrtak 23.08.2018.
20:25 >> 21:49h
J. Arsenović - Vesti

"Vesti" na velikom koncertu RTS-a na Tašmajdanu

V. Sekulić
Manjifiko na Tašmajdanu

Uz snimke najpoznatijih serija i emisija nekadašnje Televizije Beograd a danas Javnog servisa RTS, prelepo letnje veče upotpunili su nastupi slavnog violiniste Stefana Milenkovića, nenadmašnog Bore Dugića na fruli, operske dive Jadranke Jovanović, Simfonijskog orkestra RTS, Hora Kolibri, zvezda pop i rok muzike Gorana Bregovića, Bajage, Bore Čorbe, Slađane Milosevic, Željka Joksimovića, Manjifika, Bisere Veletanlić, glumaca Ivana Bosiljčića, Bode Ninkovića, Branislava Zeremskog....

Pre koncerta, ispred zgrade RTS u Takovskoj ulici, organizovan je koktel prijem, na kojem su došle mnoge osobe iz javnog života koje su sarađivale sa najvećom televizijom u regionu poput Radoša Bajića i Dragana Bjelogrlića, poznatih glumaca i autora gledanih serija "Selo gori a baba se česlja", "Montevideo" i "Senke nad Balkanom" koje su rađene u koprodukciji sa Javnim servisom.

Sveprisutni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na prijemu, a ni većina članova srpske vlade na čelu sa premijerkom Anom Brnabić nije se udostojila da dođe iako su to ranije redovno činili na proslavama nekih mnogo manje značajnih medijskih kuća. Nije bilo ni opozicionih političara. Jedino je šef diplomatije Ivica Dačić, sa svojim koalicionim partnerom Draganom Markovićem Palmom, našao vremena da dođe. 

U vikend izdanju štampanog izdanja "Vesti" čitajte šta su za naš list o RTS nekada i danas rekli Gordan Kičić, predsednici Programskog saveta i Upravnog odbora Milivoje Pavlović i Vladimir Vuletić, kao i neuništiva Mira Adanja Polak.

V. Sekulić
Hor Kolibri
2019 © - Vesti online