Sreda 22.08.2018.
01:30
Vestionline, cosmopolitan.rs

Lice bez bora i fleka: Efekti vitamina C

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Preporučljivo je koristiti serume obogaćene organskom hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom, kolagenom koji popunjava i najsitnije bore na našem licu, vitaminom E jednim od najmoćnijih antioksidanata poznat kao "vitamin lepote", uljem jojobe za dubinsku hidrataciju i ishranu kože, ferulinskom kiselinom koja usporava proces starenja kao “borac” protiv slobodnih radikala i održava količinu elastina u koži, MCM za maksimalnu proizvodnju kolagena i L-argininom koji ima revitalizirajuću moć na kožu.

Jedna od glavnih prednosti seruma je što poseduje visoku koncentraciju hranljivih komponenti koje pomažu povećanje proizvodnje kolagena.

Kao rezultat, vaše telo može da proizvede više kolagena, koji može da vam pomogne u borbi sa borama i tankim linijama na licu. Pored svojih prednosti koje ima u pogledu usporavanja starenja, odličan je i za zaštitu vaše kože od oštećenja, posebno od UVA i UVB zračenja sunca. Takođe pomaže i u smanjivanju tamnih krugova ispod očiju i podočnjaka.

pixabay.com

Ako patite od crvenila kože, pojave tamnih fleka ili drugih promena u boji, ovaj visoko kvalitetan tretman može da vam pomogne da postignete taj izjednačen ton kože.

Ako patite od suve kože, serum je nešto što morate imati. Sa njim možete da uživate u visokoj koncentraciji vitamina koji su vašem telu zaista potrebni kako bi se poboljšala celokupna hidratacija kože.

Ovo su samo neke od mnogih prednosti vitamina C za vašu kožu i lice. Lako je naći losione i kreme za koje tvrde da sadrže vitamin C, ali važno je shvatiti da koži treba jako visoka koncentracija ovog vitamina da biste videli rezultate.

2022 © - Vesti online