Utorak 21.08.2018.
09:18
Vestionline

Tviteraški rat premijerke i Vuka Jeremića

Tanjug
Ana Brnabić

Jeremić je na Tviteru napisao da "porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije.

- Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju - napisao je Jeremić.

Brnabić je odgovarajući na Jeremiæev tvit napisala: "Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo!". 

Usledio je Jeremićev odgovor. "Gospođo Brnabić (ili Nemanjić ), na vlasti ste već šest godina i detaljno ste ispitivali sve moje finansije - legalno i nelegalno. Niste pronašli ama baš ništa sporno - da jeste, odavno bih imao posla sa istražnim organima. Ali Vama i Vašem bratu neće biti utočišta - obećavam".

Brnabić je još navela: "Nemoj da se nerviraš. Pomenem Katar i odmah planeš... Šta je problem objasniti za šta se dobilo 200.000 dolara od strane ambasade iz strane zemlje?? Što se obeæanja tiče, uvek si umeo da obećaš...".

2024 © - Vesti online