Subota 18.08.2018.
20:18
rs.n1info.com

"Pevao četničke pesme? Valjda bih se setio, nisam izlapeo"

V. Sekulić
Momčilo Bajagić Bajaga

Navodi da cela ta priča sa otkazivanjem koncerta u Karlovcu zbog protesta "branitelja", nema veze ni sa muzikom, a ni sa njim.

- Špancirfest mi je jako draga manifestacija i ovaj grad ima istoriju i lep je. Dva puta smo svirali i ne znam koji put je bilo bolje - izjavio je za TV N1. Bajaga je, inače, na Špancirfestu već nastupao 2010. i 2015, a uoči ovogodišnjega nastupa u Varaždinu u Karlovcu je otkazan njegov najavljeni koncert i to zbog protesta hrvatskih "branitelja". 

Upitan ima li šta da poruči "braniteljima", Bajaga je rekao da nema, da razume njihovo nezadovoljstvo ali i da on za to sigurno nije kriv. 

Komentarišući to što "branitelji" tvrde da je u Kninu 1993. pevao četničke pesme, on kaže da je već mnogo puta rekao da "nikada nije pevao tu pesmu, da je nije ni čuo, a posebno je nije napisao". 

- Valjda bih se setio, nisam toliko izlapeo. Ovo sve nema nikakve veze ni sa mnom ni s muzikom, to su politički odnosi. Ja ne pratim ni u Srbiji političku situaciju, a kamoli u Hrvatskoj - kazao je Bajaga.

2024 © - Vesti online