Subota 18.08.2018.
11:24
b92.net

Posao iz snova na grčkom ostrvu

Promo
Foto: Ilustracija

Organizacija za brigu i spasavanje mačaka (God’s Little People Cat Rescue) na grčkom ostrvu Siros (Kiklade) objavila je poziv u kojem se navodi da je ovom ostrvu pod hitno potrebna osoba koja će brinuti o 55 maca koje na njemu žive. 

Oglas je objavljen na njihovoj fejsbuk stranici, a osim maženja, češkanja, četkanja i hranjenja prelepih maca osoba koja se prihvati ovog divnog posla imaće besplatan smeštaj i platu. 

Ako vam i dalje ovaj oglas nije privukao pažnju, valjalo bi da znate da kuća u kojoj će staratelj živeti ima baštu i pogled koji “puca” na prelepo Egejsko more. 

Zaposlenje će trajati najmanje šest meseci, počevši od novembra ove godine, a prve dve do tri nedelje su volonterske,  kako bi se videlo da li se osoba dobro snašla i kako mačke reaguju na nju. Radno vreme traje četiri sata. 

Ako ste oduvek želeli da živite na mirnom grčkom ostrvu, uživate u čarima Egejskog mora, nezaboravnim zalascima sunca, maslinama, vinu i siru, a uz to budete okruženi prelepim i umiljatim mačkama, prijavite se za ovaj posao.

2024 © - Vesti online