Petak 17.08.2018.
20:56
b92.net, Vestionline

Ona je najplaćenija glumica u Holivudu

EPA/Nina Prommer
Skarlet Johanson: Najplaćenija glumica Holivuda za 2017. godinu

Nakon fantastične Eme Stoun, koja je prošle godine proglašena najplaćenijom glumicom najviše zahvaljujući i uspehu mjuzikla "La La Land", američka glumica Skarlet Johanson je preuzela ovu zavidnu titulu, piše australijski Njuz.com. 

Skarlet Johanson je osvojila prvo mesto na godišnjoj Forbsovoj listi najbolje plaćenih glumica u Holivudu.

Zvezda filma "Osvetnici" (Avengers), koja čak nije bila na prošlogodišnjoj listi ni u prvih deset, uspela je da osvoji svoju superherojsku zaradu od 40 miliona američkih dolara u 2017. godini. 

Johansonova je glumila Crnu udovicu u ovogodišnjem blokbasteru "Osvetnici: Rat beskraja" (Avengers: Infinity war), i kako je poznato, ponovo će imati istu ulogu u nastavku koji sledi 2019.

EPA/Andrew Gombert
 

 U međuvremenu, Ema Stoun nije uspela da se kotira u prvih 10 za 2018. godinu, ali sa procenom bogatstva od više od 28 miliona dolara, mislimo da je sigurno zadovoljna uspehom svojih projekata. 

Anđelina Džoli zauzela je drugo mesto na ovogodišnjoj Forbsovoj listi, sa zaradom od 28 miliona od kojih je većina vezana za njenu ulogu u predstojećem nastavku za film "Grdana: Zla vila" (Maleficent). 

Dženifer Aniston je treća, zahvaljujući seriji ugovora (uključujući Smartwater, Aveeno i Emirates) na osnovu kojih je zaradila 19.5 miliona dolara. 

Riz Viderspun, Mila Kunis, Džulija Roberts, Kejt Blanšet, Melisa Makarti i Gal Gadot se takođe nalaze u prvih deset na listi koju je objavio Forbs.

2021 © - Vesti online