Četvrtak 16.08.2018.
18:29
b92.net

Kreator negira optužbe za silovanje

youtube.com/Dnevna Doza
Darko Kostić: Ja sam taj koji je bio zlostavljan, i to medijski

On je bio priveden po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje, a u daljem postupku će se braniti sa slobode.

" Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podršci svojim prijateljima ì klijentima, koji su kao i moja porodica bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda 'Darko Kostić' od strane petparačkih novina i neistinitih tekstova! Jedino silovanje i zlostavljanje i to medijsko sam preživeo ja, pošto pravno za silovanje nikad i nisam bio optužen, a nikada u životu nikoga nisam maltretirao, ponižavao niti doveo u neprijatnu situaciju! Pravda je spora, ali dostižna! Veliku zahvalnost dugujem svojim advokatima Jovani Ralević i Dimitriju Iliću u prvoj pobedi na putu ka istini! Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koje su mene stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru su sankcionisani sa preko 20 podnetih tužbi! Svaka dalja neistina i optužba će biti isto tako tretirana! Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe kako na sudu tako i u životu”, napisao je Kostić. 

Protiv njega je ranije danas Treće osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog kojim Kostića tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J. (15), ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Iako je tužilaštvo tražilo od suda i da Kostiću produži pritvor, sud taj predlog nije usvojio i ukinuo mu je pritvor pošto su ispitani svi svedoci u ovom krivičnom postupku. 

Optužnim predlogom tužilaštva Kostić se tereti da je izvršio dva krivična dela - polno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje opojne droge, omogućavanje uživanja opojnih droga, rekao je za Tanjug portparol Trećeg osnovnog tužilaštva Ivan Marković. 

Kostić se ranije na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. 

Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani. Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da mališan to nije znao. 

Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše. 

I drugi mladić B. Š. je, prema pisanju tabloida, svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.

2024 © - Vesti online