Petak 17.08.2018.
01:30
republika.rs

Najbolji lakovi uz preplanuli ten

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Letnji "beauty" trendovi nam donose i hit letnje boje lakova za nokte, a koji od njih se najbolje slažu uz preplanuli ten?

1. Bela u svim nijansama

Beli lak za nokte je omiljen među trendseterkama širom sveta, a razlog je kontrast svetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti tako dolaze do izražaja, a svi tonovi bele su poželjni. Izbor je samo na vama.

2. Pastelne boje

Ako više volite nežne lakove za nokte, tu su pastelne nijanse. One imaju isti efekat kao i beli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju.

3. Crvena boja

Ljubiteljke crvenih noktiju ne moraju da se odreknu svoje omiljene boje tokom leta. Jarke crvene boje i boje sa narandžastim tonovima savršeno akcentuju preplanuli ten, a za one koje žele da budu baš trendi, tu je narandžasti lak.

4. Svi tonovi plave i zelene boje

Iako su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkizno plava, jarko plava ili jarko zelena i svetle nijanse ovih boja su ovog leta jako poželjne. Nokti u tim bojama neće proći neprimećeno.

5. "Nude" nijanse

"Nude" boja je večni klasik u "beauty" svetu i idealno se uklapa uz sve, pa tako i uz preplanuli ten. Ova nijansa je odlična ako ne želite da previše ističete svoje nokte.

2024 © - Vesti online