Sreda 15.08.2018.
15:41
Vestionline

U kafiću na stadionu umesto prenosa pustili kanal +18

twitter.com
Puna pažnja na ekran: iz klupskog bara Bristol Roversa

Trećeligaš Bristol Rovers se raduje pobedi s 2:1 u prvom kolu protiv četvrtoligaša Kroulija, ali ima i iznenadnu muku u svojoj kući. U poluvremenu meča navijači su pohrlili da se osveže u baru stadiona "Memorijal", a imali su šta i da vide na televizijskim ekranima.

Neko, a ko je to utvrdiće unutrašnja kontrola, pustio je britanski kanal za odrasle "Bejbistejšn". Žena u vešu pozivala je gledaoce na privatno ćaskanje preko telefona. 

Navijačima u baru nije se osladilo da je zovu, sigurno i zato što bi ih to koštalo boga oca, mnogostruko skuplje nego dolazak na utakmicu, ali su s velikim zadovoljstvom počeli da postavljaju fotografije s mesta događaja na društvene mreže. 

Iz kluba su saopštili da su nedavno obnovili barsku prostoriju koju su opremili s petnaestak televizora. Naravno da je Bristol Rovers čak i u očima svojih poklonika postao predmet posprde, a oglasio se i mesni rival iz grada sa skoro pola miliona duša Bristol siti, koji igra u Čempionšipu, drugostepenom takmičenju engleskog fudbala. 

- Dođite i uživajte u najvećem video-bimu u pabu u Ujedinjenom Kraljevstvu na našem "Ešton gejtu". Izvinjavamo se, ali mi ne možemo da vam pustimo nikakav "Bejbistejšn". Na našim televizorima postoji roditeljska kontrola.

2024 © - Vesti online