Utorak 14.08.2018.
12:17
Vestionline

Serena na Ju-Es openu u "Luj Vitonu" s golim ramenom

EPA/Tannen Maury
Serena Vilijams je i u Sinsinatiju totalno drukčija od drugih

Serena Vilijams ima rekordna 23 trofeja na turnirima za grend slem. Šest je osvojila na Ju-Es openu, ali u Njujorku nije trijumfovala posle 2014, dok na ostalima jeste. 

Velika jabuka će je dočekati od 27. avgusta posle pauze od jedne godine, jer je proslavljena teniserka bila na porodiljskom odsustvu, a za tu priliku biće impresivna u opremi jer teniska šampionka pred američkom publikom treba da ostavi utisak u svim detaljima na terenu, a ne samo igrački.

Za nju je kreativni direktor muške linije "Luj Vitona" Virdžil Ablo (37), koji je glavni za brend "Of Vajt", skrojio opremu u crnoj i boji lavande s jednim golim ramenom. Tu su i svi neophodni logoi. Patike su isto "Najkijeve", a Serena će do terena dolaziti i s njega odlaziti u crnom kožnom žaketu.

Proslavljena američka teniserka sada igra u Sinsinatiju. U prvom kolu je sa 6:1, 6:2 preslišala Ruskinju Dariju Gavrilovu, koja od 2015. igra pod australijskom zastavom. To kao da je bila njena poruka da je ne otpisuju za Ju-Es open posle najubedljivijeg poraza u njenoj karijeri koji ju je na prethodnom turniru zadesio protiv Britanke rumunskog porekla Johane Konte sa 6:1, 6:0.

2024 © - Vesti online