Ponedeljak 13.08.2018.
14:11
mondo.rs

Izboden mladić, branio devojčice od silovatelja?

pixabay.com
Foto: Ilustracija

On je nakon zbrinjavanja u aleksinačkoj Opštoj bolnici prebačen u niški Klinički centar, i prema prvim informacijama reč je uglavnom o površinskim ranama po rukama i nogama, prenose beogradski mediji.

Mladić  tvrdi da se stravično događaj odigrao oko tri sata iza ponoći u parku u neposrednoj blizini autobuske stanice u ovom gradu, prenosi "Telegraf."

- Džogirao sam kroz park kada sam čuo zapomaganje nekog deteta. Krenuo sam u pravcu iz kog je dopirala vriska i video starijeg čoveka kako pokušava da siluje devojčicu uzrasta od sedam do deset godina -  rekao je.

- Dete je pokušavalo da mu se istrgne, odeća joj je bila pocepana. Pritrčao sam mu u nameri da odbranim malu kada su iz mraka iskočila još dvojica sa još jednom devojčicom sličnog uzrasta. Skočio sam na njih, kada su izvadili noževe i napali me. Borio sam se sa svom trojicom, a deci sam doviknuo da beže, što su one i učinile - opisao je navodni napad na maloletnice.

Dodaje, da mu je tokom sukoba jedan od napadača prišao s leđa i udario ga nečim nakon čega je izgubio svest i da je sledeće čega se seća da je u bolnici.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da se tuča dogodila u Aleksincu, te da je jedna osoba povređena, ali da nikakvu prijavu pokušaja silovanja nemaju. Radi se na proveri verodostojnosti navoda D.M.

2024 © - Vesti online