Ponedeljak 13.08.2018.
12:20
espreso.rs , Vestionline

Tamara Đurić se obrušila na Đoganijeve

instagram.com/tamarasstar89
Tamara Đurić

- Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje posle svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac - kaže Tamara.

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Aug 9, 2018 at 2:58pm PDT

- Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično i obezbedili se na vreme nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumem. Mučenica Luna je pokazala, pre svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dete izrasti. Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. ostavili su dete da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli.

Njihova porodica je horor priča. S druge strane, mnogo mi je drago što je Kija ostavila Slobodana i što se razvela jer sam ja neko ko nikako ne prašta i ne prelazi preko prevare - rekla je Đurićeva za Srpski telegraf.

2024 © - Vesti online