Nedelja 12.08.2018.
22:00
Vestionline, mozzartsport.com

Džajić: UEFA je preterala, patimo zbog njih još od 1992. godine

twitter.com/rsb
Dragan Džajić, počasni predsednik Crvene zvezde

Crvena zvezda će naredne dve utakmice kao domaćin igrati bez pomoći navijača. Ima onih koji tvrde da je evropska kuća fudbala preterala i da je morala da bude fleskibilnija. Jedan od njih je Dragan Džajić, počasni predsednik najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Očekivali smo jednu utakmicu, što je mnogo, a ove dve su zaista previše. UEFA očigledno insistira na nekim principima, možemo mnogo da polemišemo oko toga da li su ispravni ili ne, ali moramo da prihvatimo - rekao je Džajić.

On je dodao da UEFA ima pik na Crvenu zvezdu još od početka devedesetih.

- Ne znam čemu vodi takva kazna, jer ni prijateljski meč bez publike nema smisla, a kamoli takmičarski. Mnogo je Zvezda propatila u prošlosti, setite se da smo 1992.godine ceo ciklus Kupa šampiona igrali u Temišvaru, Sofiji... Zna se vrlo dobro kakve navijače ima Zvezda, koliko oni znače timu kao podrška i njihovo odsustvo može da se odrazi na našu težnju da i ove sezone napravimo rezultat u Evropi. Kazna dolazi u nezgodnom trenutku, videćemo da li će možda neka žalba da urodi plodom, ali iz ove kože se ne može. Moramo videti u budućnosti da nam se ovakve stvari više ne dešavaju - rekao je Džajić.

2024 © - Vesti online