Nedelja 12.08.2018.
17:04
Vestionline, mondo.rs

Ronaldo završio u bolnici na Ibici!

EPA/JEROME FAVRE
Luis Nazario de Lima Ronaldo

Kako prenose svetski mediji, legendarni brazilski napadač Ronaldo Nazario da Lima (41) trenutno se nalazi u bolnici na Ibici, pošto mu je pozlilo u petak!

Ronaldo je hitno morao da bude hospitalizovan zbog upale pluća i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi, a kako prenose izvori španskih medija - "oporavak teče dobro i on se uspešno oporavlja".

Navodno, Ronaldo je u noći kada je primljen u državnu bolnicu, tražio prebačaj u privatnu kliniku, ali mu to na kraju zbog zdravstvenog stanja nije dozvoljeno.

Brazilac poseduje kuću na Ibici i gotovo svakog leta odmara u ovom popularnom španskom letovalištu, a na ovogodišnji odmor pristigao je pre nekoliko dana.

Ronaldo se u međuvremenu oglasio preko Twittera (verovatno neko ko vodi njegov nalog na društvenoj mreži) i umirio fudbalske navijače koji su se uplašili za njegovo zdravstveno stanje.

- Prijatelji, imao sam jaku prehladu na Ibici i morao sam da budem smešten u bolnici, ali je sada sve bolje. Sutra bi trebalo da me puste iz bolnice i vraćam se kući. Hvala svima na ljubavi i porukama podrške - napisano je na njegovom zvaničnom profilu.

Nekadašnji napadač PSV-a, Intera, Barselone, Real Madrida, Milana i nekoliko brazilskih klubova je prekinuo karijeru 2011. godine zbog učestalih povreda, a već neko vreme se bori s viškom kilograma zbog problema s štitnom žlezdom.

Nadamo se da će sve biti u redu sa njim, Ronaldo, ne daj se!

2024 © - Vesti online