Subota 11.08.2018.
11:40
Vestionline

Pogba oduševio Murinja na premijeri sezone

EPA/PETER POWELL
Pol Pogba, strelac prvog gola Mančestera u novoj sezoni

Da li je zaista bio toliko oduševljen igrom i zalaganjem Francuza, ili je to samo deo taktike da se Pogba privoli da lakše odoli pozivima Barselone, u svakom slučaju posle pobede nad Lesterom (2:1) on je bio glavna tema Murinjovog obraćanja medijima.

- Stavio je sebe u službu tima. Mislili smo da će moći da igra najviše 60 minuta, ali je izdržao više od 80. On je tako odlučio. Pitao sam ga, a on me uverio da može da izdrži i bio je odličan. Polov doprinos je bio neverovatan, ali je ostajao bez snage - objasnio je Murinjo izlazak Pogbe u 84. minutu.

Upravo je Pogba sa kapitenskom trakom na ruci doneo vođstvo Junajtedu rutinskim golom iz penala u drugom minutu, vođstvo je udvostručio Luk Šo, svojim prvim seniorskim pogotkom u karijeri, da bi Džejmi Vardi u nadoknadi vremena zabrinuo Old Traford.

- Nisam igrao tokom pripremnog perioda, vratio sam se u ponedeljak pa su mi noge još teške. Osvajanje Svetskog prvenstva je prošlost. Volim izazove, želim da napredujem i osvojim još trofeja - rekao je Pogba.

Junajted u drugom kolu PL gostuje Brajtonu 19. avgusta.

2024 © - Vesti online