Petak 10.08.2018.
19:20
Vestionline, b92.net

Sari: Azar i Vilijan ne mogu da idu sada

EPA/ANDY RAIN
Mauricio Sari, trener Čelsija

Za engleske klubove prelazni rok se završio u četvrtak popodne, ali klubovi iz drugih evropskih liga i dalje mogu da dovode igrače do kraja meseca, uključujući i one iz Premijer lige.

Dok se Vilijan dovodi u vezu sa Barselonom, a Eden Azar sa Real Madridom u koji je već iz Čelsija otišao Tibo Kurtoa, spekulacije o odlasku dvojice igrača stišao je Sari.

- Mislim da je to nemoguće. Ovde je tržište zatvoreno i sada ne možemo da menjamo važne igrače. Nemoguće je. Azar je sa nama. Mislim da je to definitivno i to nije problem. Pričao sam sa njim tri ili četiri puta o svemu. i Nikad nije spomenuo nešto o tržištu, pa verujem da je srećan ako ostane ovde - rekao je Sari novinarima.

Belgijanac je odigrao odlično na putu "Đavola" do trećeg mesta na Mundijalu, dok je jedan od najboljih igrača Brazila bio Vilijan pa ne čudi interesovanje za obojicu.

- Ne želim da pričam o ugovorima, to nije moj posao. Moj posao je na terenu, da igrači napreduju, da pobeđujemo. Nije da potpisujem nove ugovore. Video sam igrača koji je vrlo zadovoljan što ostaje ovde. Mislim da to neće biti problem, novi ugovor - rekao je Sari.

Čelsi prvu utakmicu u novoj sezoni Premijer lige igra protiv Hadersfilda u subotu.

2024 © - Vesti online