Petak 10.08.2018.
18:56
Pink.rs, Vestionline

Sloba progovorio o novoj devojci

Instagram/sampanjactatica.official
Slobodan Radanović

Pevač Slobodan Radanović pre nekoliko dana zvanično se razveo od svoje supruge Kristine Kije Kockar i to u sudu u Zrenjaninu, nakon što su predali sporazumni predlog za razvod braka, koji je odmah prihvaćen. 

Radanović se nedavno sastao sa jednom atraktivnom plavušom i tom prilikom sa njom bio veoma prisan, te je sve ukazivalo na to da je pevač započeo novu ljubavnu romansu.

- Njegov poznanik spazio je ovu situaciju i za naš portal otkrio sve detalje ovog susreta. Kako bismo utvrdili da li su ovi navodi tačni, pozvali smo pevača, koji isprva nije bio raspoložen za komentar, ali se ubrzo predomislio.

Taj dečko koji nas je video je pogrešno protumačio sve. Seo sam na kafu sa svojom drugaricom, ne znam šta je tu čudno i neobično?!

Ne znam odakle mu to da mi je ona nova devojka. Ja nju poznajem još od srednje škole, nismo se videli dugo, i kada smo se sreli, logično je da ćemo sesti da porazgovaramo malo. Nije bilo nikakvog grljenja, niti bilo čega prisnog. Tek pre nekoliko dana sam se razveo, još mi je sve sveže i nemam nameru da počinjem novu vezu, bar još neko vreme - rekao je Sloba. 

Radanović sigurno ima mnogo obožavateljki, s obzirom na to da svake večeri radi punom parom, ali definitivno želi da malo odmori i zadovolji neke druge prioritete u svom životu.

2024 © - Vesti online