Petak 10.08.2018.
18:00
K. N. - Foto: M. Karović

Hvala za svaku stipendiju!

M. Karović
Bojan Mijatović

Bojan je u međuvremenu, uspešno završio računarski smer Srednje elektrotehničke škole u Inđiji, gde boravi kod rodbine.

Bio je u fazi priprema za fakultet za sport u Beogradu, jer ga to najviše privlačilo budući da aktivno igra fudbal.

Na sreću, trud se isplatio, jer će Bojan od oktobra i zvanično postati brucoš, uspevši da se upiše na budžet.

I njegov teča Stevo Basta, koji je preuzeo brigu o Bojanu kao o rođenom detetu, posle tragedije u njegovoj porodici, zadovoljan je njegovim uspehom.

- Veoma smo zahvalni na pomoći divne gospođe iz Nemačke koja pune dve godine brine o Bojanu. To nam mnogo znači. Dobro će joj se dobrim vratiti. Zahvaljujući njenoj pomoći, Bojan je uspeo i da isplati časove vožnje i dobio je vozačku dozvolu. Štedeo je stipendije koje su stizale prethodnih meseci, jer je vožnja bila njegova velika želja, a sada i da upiše Fakultet koji je želeo. Njegova sreća za nas zaista nema cenu. Svesni smo i da ništa od toga ne bi bilo moguće da nije bilo te divne žene. Bojan je trenutno u Bosni kod majke i ostaće tamo do početka predavanja, ali sve jedno upućuje svojoj dobročiniteljki pregršt lepih želja - kaže za "Vesti" Stevo Basta.
 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online