Četvrtak 09.08.2018.
18:35
blic.rs, Vestionline

Drama u Crnoj Gori: Napad na pevačicu

instagram/aleksandra_mladenovic_
Aleksandra Mladenović

Kako saznajemo, nepoznati muškarac ju je napao na plaži, a na svu sreću, u pomoć su joj pritekli ljudi koji su se tu zatekli.

- Aleksandra je preživela pravu dramu u Crnoj Gori. Nepoznati muškarac ju je napao na plaži, a da nije bila okružena ljudima koji su joj odmah pritekli u pomoć, ko zna kako bi se završilo. Sve je počelo na njenom nastupu u jednom klubu na primorju. Muškarac je prišao da se slikaju, međutim kako je bio jako naporan Aleksandra se uplašila i pokišala da se skloni, ali ju je on zgrabio za ruku. Ona je vrisnula, obezbeđenje je odmah reagovalo, pa je fan izbačen napolje - otkriva naš izvor i dodaje:

-To se završilo, međutim, muškarac je očigledno bio uporan. Sledećeg dana je pevačicu sačekao na plaži, i čim su se njeni prijatelji sklonili on je pritrčao i povukao je k sebi. Odmah ga je prepoznala i vrisnula, a u pomoć su joj pritekli ljudi. Aleksandra je odmah otišla sa plaže, a sada je u strahu da je taj muškarac ne sačeka negde, pa se više ne kreće sama - zaključio je izvor za "Blic".

2024 © - Vesti online