Sreda 08.08.2018.
20:22
Vestionline

Selta potvrdila da je kupila najboljeg igrača Nordsjelanda

twitter.com/rccelta
Dobrodošlica u Selti: Matijas Jensen

Najbolji igrač Nordsjelanda u prošloj sezoni i kapiten odigrao je na početku ove samo prvi meč prvog kola u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Kliftonvila u Severnoj Irskoj (0:1) i 25 minuta u prvom kolu nacionalnog šampionata. Onda se povredio i zatim ga nije bilo ni u podvigu protiv švedskog AIK-a iz Stokholma ni u sledeća tri meča u danskom prvenstvu.

Biće treći danski fudbaler u timu iz Viga u kojem je i dalje naš Nemanja Radoja (25). To su igrač sredine terena Endrju Hjulsager (23), nekada član Brendbija, i  tamnoputi napadač Pijone Sisto (23), rođen u Ugandi, koji je stigao iz Midtjilenda pre godinu i po.

Partizan, koji se u četvrtak u 19.45 časova sastaje s Nordsjelandom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odradio je trening na stadionu u Farumu. Igraće se na veštačkoj travi, kao što je bio slučaj i u revanšu drugog kola protiv litvanskog Trakaija u Viljnusu. Kapacitet je 9.800 mesta. Na utakmici u Danskoj debituje novi trener "crno-belih" Zoran Mirković, koji je imenovan umesto Miroslava Đukića.

2024 © - Vesti online